Oy Adolf Lahti Yxpila Ab är en modern aktör inom maskineribranschen, som erbjuder heltäckande logistik- och maskinservicetjänster för gruvbranschen, industrin och handeln. Vi utför såväl mindre som större uppdrag med precision och utgående från kundens krav.

Vi är en del av den internationella KWH-koncernen. Tillsammans med Oy M. Rauanheimo Ab sammanlänkar vi sjö- och landsvägsfrakter och fabriks- och gruvindustritjänster till en fungerande helhet som ökar lönsamheten för våra kunders verksamhet.

Ifråga om gods som skall transporteras via hamnar utvecklar vi konkurrenskraftiga lösningar genom att förena vårt egna kunnande och våra hamnoperatörers gedigna erfarenhet med lands- och järnvägstransporter. Genom vårt breda nätverk av samarbetspartners har våra kunder tillgång till mycket konkurrenskraftiga lösningar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Läs mer om våra tjänster eller ta kontakt med vår kunniga personal.

Nyckeltal 2018

20

Omsättning MEUR

15

Verksamhetsorter

110

Personal

200+

Maskiner

Nyheter

Personalnyheter

  PEKKA PÖLLÄNEN BLIR NY VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR FÖR ADOLF LAHTI YXPILA Oy Adolf Lahti Yxpila Ab:s nuvarande verkställande direktör Joakim Laxåback blir affärsgruppschef för KWH Logistics och verkställande direktör för Oy Backman-Trummer Ab 1.3.2021. Pekka Pöllänen, skogsbruksingenjör YH, har valts till ny verkställande direktör för…