Toimitusjohtajan joulutervehdys

 

Arvoisa asiakkaamme, henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme,

Vuosi 2022 alkaa olemaan lopuillaan, kulunut vuosi on ollut erittäin vaiherikas ja näyttäytynyt meille sekä onnistumisina että haastavana. Ukrainan sodan myötä kulunut vuosi on ollut meille muutoksellinen ja haasteellinen vuosi mutta onneksi, kun yksi ovi on sulkeutunut niin toinen ovi on pian auennut. Kesällä 2022 jouduimme sodan ja pakotteiden myötä sopeuttamaan valitettavasti tietyillä toimipisteillä toimintaamme, koska tavaravirrat ehtyivät pakotteiden myötä mutta vastaavasti uuttakin toimintaa olemme aloittaneet merkittävästi nopealla tahdilla asiakasvaatimusten mukaan. Asiakkaillemme erityinen Kiitos luottamuksesta palveluitamme kohtaan.

Muuttunut maailman poliittinen tilanne myös tarjoaa uusia mahdollisuuksia meille, tavaravirrat ovat muuttuneet ja tästä hyvänä osoituksena on mm. Mussalossa Rauanheimon kanssa yhteistyössä alkanut läntisen tuontipuun operointi Kaakkois-Suomen metsäteollisuudelle. Myös kotimaan raakapuulastausasemilla on eletty erittäin vilkasta aikaa loppuvuodesta 2022. Kuluvan vuoden aikana olemme myös vahvistaneet markkina-asemaamme ja tästä osoituksena on lukuisat uudet sekä laajentuneet sopimusvastuut asiakkaidemme kanssa. Palveluihimme luotetaan ja osaamistamme arvostetaan, koko henkilökuntamme voi olla ylpeä tekemisestään, Teidän kanssanne on hyvä kehittää toimintaamme.

Vuosi vaihtuu kohta ja uusi vuosi 2023 tuo meille merkittävästi uusia vastuita. Tammikuun ensimmäisenä päivänä aloitamme tuottamaan seitsemällä eri rautatieasemalla raakapuun lastauspalveluita metsäteollisuudelle Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Saimaa kun alkaa vapautumaan jäistä huhtikuussa, aloitamme kevään aikana vastaamaan UPM Pelloksen vaneritehtaan raaka-aineen käsittelystä Etelä-Savossa Ristiinassa. Vuoden 2022 aikana olemme uusitun sopimuksen kautta myös vahvistaneet asemaamme UPM Pietarsaaren sellutehtaalla sekä Koskisen Oy:n sahalla Järvelässä.

Vuoden 2023 aikana tulemme myös uutisoimaan muista uusista asiakkuuksistamme, kehitymme koko ajan ja pyrimme lisäämään osaamistamme asiakastarpeiden mukaan ”herkällä korvalla”. Tänä vuonna jaoimme henkilökunnallemme yhteensä 130 joululahjaa niin tiedän jo nyt luvata, että jouluna 2023 näitä lahjapaketteja jaetaan lähes 170 pakettia, lähes 30 toimipisteeseemme eri puolille Suomea. Osaava, motivoitunut ja vastuunsa tunteva henkilökunta onkin tärkein voimavaramme! Markkinanäkymämme ovat valoisat ja siten rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia eripuolille toimialuettamme. Alkavana vuonna 2023 tavoittelemme yli 30 miljoonan liikevaihtoa ja siihen meillä näyttää olevan hyvät edellytykset, lähdemme uuteen vuoteen positiivisin ja luottavaisin mielin!

 

Toivotan teille kaikille Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2023!

 

Tampereella 23.12.2022

 

Pekka Pöllänen
Toimitusjohtaja
Oy Adolf Lahti Yxpila Ab