Puunkäsittelyurakointi Savonlinnassa on alkanut

Otimme seuraavan kehitysaskeleen ja aloitimme puunkäsittelyurakoinnin UPM:n Savonlinnan vaneritehtaalla tammikuun alussa 2022. Valmistautuminen urakoinnin aloittamiseen aloitettiin jo varhain viime syksynä. Työntekijöiden rekrytoinnit ja koulutukset sekä kalustohankinnat saatiin tehtyä aikataulussa. Siten toimintamme lähtikin heti käyntiin ongelmitta ja hyvällä sykkeellä ammattitaitoisen sekä motivoituneen henkilökunnan toimesta.

Olemme sitoutuneet pienentämään hiilijalanjälkeämme ja siksi tälläkin urakointikohteella käytämme koneissamme biopolttoainetta. Lisäksi olemme investoineet uuteen merkittävästi vähäpäästöisempään kalustoon, joka on tällä hetkellä valmistajalla tuotannossa ja saapuu tehtaalle syksyllä 2022.

Työturvallisuus yhtiössämme on kehittynyt hyvään suuntaan ja nyt onkin mennyt jo yli vuosi ilman poissaoloon johtaneita tapaturmia. Se on vaatinut koko henkilökuntamme sitoutumista turvalliseen tekemiseen ja ennakoivaan turvallisuustyöhön. Siitä heille iso kiitos! Tiivis turvallisuusyhteistyö myös asiakkaidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Toimimmehan yhteisellä työmaalla, jossa liikkuu usein yhtä aikaa isoja koneita, auto- ja trukkikalustoa sekä myös jalankulkijoita vaihtelevissa keli- ja kenttäolosuhteissa.

Turvallista vuotta 2022 kaikille!