Rekrytoimme: Koneenkuljettajia Seinäjoelle

Toimintamme jatkaa kasvuaan ja tarvitsemme nyt ammattilaista pyöreän puun käsittelyyn vahvistamaan tiimiämme Seinäjoella.

Työtehtäviisi kuuluu junan raakapuuvaunujen lastaaminen materiaalikoneella ja aluekunnossapidon hoito Seinäjoen lastausterminaalissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta pyöreän puutavaran käsittelystä esimerkiksi metsäkoneella tai puuterminaalissa ja koulutukseltasi voisit olla esimerkiksi metsäkoneenkuljettaja, toki nuoret oppimishalukkaatkin aloittelijat ovat tervetulleita. Hae tehtävää 4.8.2024 mennessä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä vahvan ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset toimimaan nykyaikaisten ja tehokkaiden työkoneiden parissa. Samalla saat myös oivan mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja olla osana vastuullista ja vahvaa logistiikka-alan liiketoimintaryhmää.  Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutukset sekä lounas-, virike, hieronta- ja polkupyöräedun.

Olethan yhteydessä niin kerromme lisää!

Toimitusjohtaja
Pekka Pöllänen
puh. 0400 701 839, pekka.pollanen@adolflahti.fi

Operatiivinen päällikkö
Nico Raaska
(lomalla heinäkuun)
puh. 0505160896, nico.raaska@adolflahti.fi

Lue lisää ja hae paikkaa