Joustava ja nopealiikkeinen moniosaaja

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab on kaupan, kaivos- ja suurteollisuuden palveleva moniosaaja. Tarjontamme ulottuu tavarankäsittelystä erilaisiin tehdaspalveluihin, maanrakennukseen ja kunnossapitotöihin.

Saat meiltä nopeasti avun niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiisi. Tyytyväisyytesi takeena ovat osaaminen ja tekniikka, jotka yhdistyvät perinteiseen palveluhenkeen ja vastuullisuuteen.

Vahvuuksiamme ovat:

  •  palvelujen helppo saatavuus
  •  kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta
  •  uusimmat käsittelytekniikan välineet ja ratkaisut
  •  asiakaslähtöisyys ja palveluhenkisyys
  •  kilpailukykyiset hinnat
  •  laaja yhteistyökumppaneiden
    verkosto

Adolf Lahden kasvutarina

Oululaisen Adolf Lahden nimi yhdistyi logistiikka-alaan jo vuonna 1927. Tuolloin hän perusti kokkolalaisen merikapteeni David Eklöfin kanssa laivameklari- ja huolintayhtiö Adolf Lahti & Co:n. Vuonna 1931 Lahti myi osuutensa yhtiöstä, johon yhdistettiin nyt myös samojen herrojen perustama lastausyritys. Liiketoiminta jatkui nimellä Adolf Lahti & Co Yxpila Ltd D. Eklöf Oy, kunnes Eklöfin erottua palattiin nimeen Adolf Lahti & Co. Runsaat neljä vuosi-kymmentä myöhemmin yritys siirtyi Oy M. Rauanheimo Ab:n omistukseen.

Nykyisen Adolf Lahden palvelutarjonnan perusta on Kokkolan Lastaus Oy:ssä, jonka juuret ulottuvat 1980-luvulle. Yhden pyöräkuormaajan voimin alkanut palveluajotoiminta laajeni sittemmin kattamaan yhä uusia palveluratkaisuja mm. bulkkikäsittelyn, tehdaspalvelujen, maanrakennuksen ja kunnossapitotöiden aloilla. Backman-Trummer Oy Ab osti yhtiön kaluston ja toiminimen huhtikuussa 2009.

Vuonna 2012 vahvassa kasvussa olevan yrityksen nimeksi otettiin perinteikäs Oy Adolf Lahti Yxpila Ab.

2016 aloitimme urakoinnit Kotkassa ja Varkaudessa, sekä avasimme uuden toimiston Jyväskylään.

Elokuussa 2017 olemme aloittaneet sellun käsittelyn Metsä Fibren Äänekosken Biotuotetehtaan käynnistymisen myötä. Urakamme sisältää sellun lastauksen operoinnin Äänekoskella sekä Vuosaaren satamassa yhteistyössä Oy M. Rauanheimo Ab:n ja VR Transpointin kanssa.

Avainluvut 2018

20

Liikevaihto MEUR

15

Toimipaikkaa

110

Henkilöstö

200+

Konetta