Backman-Trummer Group

Adolf Lahti

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab on moderni konealan ammattilainen, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia, asiakaskohtaisesti kohdennettuja logistiikka-  ja konepalveluratkaisuja kaivosalalle, teollisuudelle ja kaupalle. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin toimeksiannot täsmällisesti ja asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Toimimme osana kansainvälistä KWH-konsernia. Yhdistämme konsernimme satamaoperaattoreiden kanssa meri- ja maakuljetukset, sekä tehdas- ja kaivospalvelut saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka edistää asiakkaidemme liiketoimintaa ja kannattavuutta.

Mikäli kyseessä on satamien kautta kulkeutuvaa materiaalia, pystymme kehittämään kilpailukykyisiä ratkaisuja, yhdistämällä omaa ammattitaitoamme, satamaoperaattoreidemme osaamista, sekä maantie- ja rautatiekuljetuksia. Laaja yhteistyökumppaneiden verkosto mahdollistaa asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset ratkaisut.


Uutiset

15.12.2017 Mantsinen 300 materiaalinkäsittelykone työhön Vuosaareen

Adolf Lahti Yxpila Oy on saanut historiansa suurimman investointinsa päätökseen. Suomi 100 v. itsenäisyyspäivän jälkeen aloitti Mantsinen 300, maailman suurin mobiili materiaalinkäsittelykone, työskentelynsä Vuosaaren satamassa.

Lue lisää

2.11.2017 Oy Adolf Lahti Yxpila Ab esillä FEM 2017 messuilla

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab ja sisaryritys M. Rauanheimo Oy olivat esillä yhteisellä messuosastolla Fennoscandian Exploration and Mining 2017 messuilla Levillä 31.10. – 2.11.2017.

Lue lisää

27.10.2017 Työpaikkailmoitus

Liiketoimintamme laajentuessa haemme ammattitaitoiseen joukkoomme lisää osaajia.

Lue lisää


Luotettava kumppani


Valikoituja artikkeleita asiakaslehdestämme

Adolf Lahti vastaa UPM-Kymmenen puunkäsittelystä Pietarsaaressa

Backman-Trummer-konserniin kuuluva Oy Adolf Lahti Yxpila Ab vastaa jatkossa UPM-Kymmenen Pietarsaaren tehtaiden tuotantoon liittyvästä puunkäsittelystä. Sopimus saatiin tiukassa kilpailussa puunkäsittelyalan suurten toimijoiden kanssa ja se käsittää kuitupuun, hakkeen ja purun käsittelyn, varastoinnin sekä syötön tehtaiden prosessiin. Lisäksi se käsittää tehtaiden läheisyydessä toimivan Alholman sahan sivutuotteiden eli hakkeen, purun ja kuoren kuljetukset sekä tuontihakkeen ja puun kuljetukset satamasta tehtaalle.

Lue lisää