Backman-Trummer Group

Adolf Lahti

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab on moderni konealan ammattilainen, joka tarjoaa monipuolisia yrityspalveluja Kokkolan ja Pietarsaaren talous- ja teollisuusalueella. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin toimeksiannot täsmällisesti ja asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Toimimme osana kansainvälistä KWH-konsernia. Yhdistämme Oy M. Rauanheimo Ab:n kanssa meri- ja maakuljetukset sekä tehdas- ja kaivospalvelut saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka edistää asiakkaidemme liiketoimintaa ja kannattavuutta.


Uutiset

1.9.2017 Henkilöstöuutisia

Metsätalousinsinööri (AMK) Pekka Pöllänen on nimitetty Oy Adolf Lahti Yxpila Ab:n myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.9.2017 alkaen.

Lue lisää

27.4.2017 Infotilaisuus

Laajennamme toimintaamme Äänekoskelle ja aloitamme kuluvana keväänä selluyksiköiden käsittelyyn liittyvät operaattoripalvelut Biotuotetehtaan uudenaikaisessa jakelukeskuksessa. Tämän johdosta järjestämme infotilaisuuden 5-6 henkilön rekrytoimiseksi esimies-, trukinkuljettaja- ja materiaalinkäsittelytehtäviin.

Lue lisää

11.7.2016 Henkilöstöuutisia

Metsätalousinsinööri Antti Ylitalo (33) on nimitetty Adolf Lahden projektipäälliköksi 15.8.2016 alkaen.

Lue lisää

4.3.2016 Työpaikkailmoitus

Haemme myyntihenkistä Projektipäällikköä

Lue lisää


Valikoituja artikkeleita asiakaslehdestämme

Adolf Lahti vastaa UPM-Kymmenen puunkäsittelystä Pietarsaaressa

Backman-Trummer-konserniin kuuluva Oy Adolf Lahti Yxpila Ab vastaa jatkossa UPM-Kymmenen Pietarsaaren tehtaiden tuotantoon liittyvästä puunkäsittelystä. Sopimus saatiin tiukassa kilpailussa puunkäsittelyalan suurten toimijoiden kanssa ja se käsittää kuitupuun, hakkeen ja purun käsittelyn, varastoinnin sekä syötön tehtaiden prosessiin. Lisäksi se käsittää tehtaiden läheisyydessä toimivan Alholman sahan sivutuotteiden eli hakkeen, purun ja kuoren kuljetukset sekä tuontihakkeen ja puun kuljetukset satamasta tehtaalle.

Lue lisää